Goed bereikbare locatie

 

Optimale vrijheid

 

Geschikt voor allerlei bedrijven

 

Neem contact op

 

Bedrijfsruimte Waddinxveen

Nog geen geschikte bedrijfsruimte in Waddinxveen gevonden? Denk dan eens aan De Stelling in Gouda. In dit nieuw te bouwen, unieke concept worden flexibele opslagruimtes, bedrijfsunits en kantoorruimtes gerealiseerd. De units van de Stelling Bergambacht zijn met succes grotendeels verkocht en verhuurd. Dit unieke concept op het gebied van bedrijfsruimte komt nu naar Gouda, vlakbij Waddinxveen.

Bedrijfsruimte Gouda

Veelzijdige bedrijfsruimte in Waddinxveen

De bedrijfsruimtes kunnen flexibel aangepast worden naar gewenste grootte. Hierdoor zijn er oppervlaktes beschikbaar van 11 tot 1000 m2. De verdiepingen van De Stelling nabij Waddinxveen hebben elk hun eigen functie. Op de begane grond zijn er units beschikbaar met een vrije hoogte van maar liefst 4.40 meter. Ook zijn er drie verdiepingen kantoorruimtes beschikbaar. Boven de bedrijfsunits zijn er garageboxen gesitueerd, die bereikbaar zijn via unieke autoliften en binnenstraten. Ideaal als u schoon en droog wilt laden en lossen.

Schrijf nu in!

Soortgelijke units zijn eerder gebouwd in Bergambacht. Hier is gebleken dat de behoefte aan bedrijfsruimte als deze groot is. De units zijn in hoog tempo verkocht en verhuurd. Bent u toe aan een grotere bedrijfsruimte, of bent u op zoek naar een geschikte ruimte om uw dromen en ideeën op zakelijk gebied te realiseren? Bel dan vrijblijvend met De Stelling: 0182 351 617.

 

Anderen bekeken ook:

Caravanstalling Gouda | Garage Bergambacht | Garage huren Gouda

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte in De Stelling?
Bel 0182 351 617 en wij vertellen u er alles over.

Neem contact op