De Stelling in Gouda

Toplocatie langs de A20

Met een uitstekende locatie op het moderne bedrijventerrein Gouwe Park (officieel in Moordrecht) is De Stelling binnen korte tijd te bereiken vanuit omliggende plaatsen als Bodegraven, Boskoop, Nieuwerkerk aan den IJssel, Reeuwijk, Waddinxveen en Zevenhuizen. Uiteraard is De Stelling ook vanuit het centrum van Gouda snel te bereiken. Het bedrijvengebouw ligt op een fraaie zichtlocatie langs de A20 dat zeker voor kantoren een unieke plek biedt. U bent met de auto in een mum van tijd op de snelwegen A20 Rotterdam-Utrecht en A12 Utrecht-Den Haag middels nieuw aangelegde ontsluitingswegen.

Veilige garagebox / opslagruimte

De Stelling heeft meer dan 100 opslagruimtes over drie verdiepingen die u uitstekend kunt gebruiken voor de opslag van meubels, motor, oldtimer, fietsen, camper, caravan, enzovoorts. Alleen eigenaren krijgen persoonlijke toegang waardoor veiligheid is gewaarborgd. Er is cameratoezicht op het bedrijventerrein en in het gebouw. De ruimtes zijn bereikbaar via een autolift, die ook moeiteloos een camper of bedrijfsbus naar de gewenste verdieping brengt. Door de ruime autostraten bereikt u eenvoudig uw garagebox.

360 graden virtuele tour

Opslagruimte op maat in Gouda nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op

Ruime en praktische bedrijfsunits

De Stelling is in alle opzichten slim ontworpen: de entourage van het hele gebouw is ruim opgezet. Er is voldoende parkeerruimte en u kunt helemaal rondom het gebouw rijden. De ruime bedrijfsunits op de begane grond zijn toegankelijk via een overheaddeur en een loopdeur. Binnen zijn de ruimtes 4.40 meter hoog. De Stelling is een praktisch gebouw met flexibele scheidingswanden. Hierdoor is vrijwel iedere gewenste maatvoering te realiseren. De gebruiksmogelijkheden zijn divers: als hobby- of opslagruimte, motor- caravan- of autostalling, voor de zakelijke dienstverlening, als showroom of als bedrijfsruimte voor ondernemingen in zeer uiteenlopende branches. Vrijwel iedere toepassing voor bedrijvigheid en/of opslag en werkplaats is denkbaar.

Waarom een bedrijfsruimte in De Stelling Gouda

 • Casco oplevering en dus maximale vrijheid in afbouw
 • Voorzien van water en data en elektra
 • Kwaliteit in materiaalgebruik
 • Optimale bereikbaarheid
 • Brede autostraat rondom het complex
 • Volop parkeergelegenheid
 • Extra opslagruimte in bovenliggende garagebox mogelijk

 

Bekijk hier de pdf met alle afmetingen en prijzen

Bedrijfsunit Gouda

Bedrijfsruimte op maat in Gouda nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op

Kantoorruimte langs de A20

Het aanzicht van De Stelling wordt (vanaf de A20 gezien) bepaald door drie verdiepingen met 12 kantoorruimtes. Rondom het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers en uw gasten. De kantoren worden bereikt door twee entreeportalen met lift en trappenhuis. Er zijn 12 ruimtes beschikbaar van circa 63 tot 120 m2. Als vanzelfsprekend voor De Stelling kunnen combinaties gemaakt worden met andere ruimtes en zelfs ook met er onderliggende bedrijfsunits.

Waarom een kantoorruimte in De Stelling Gouda

 • Casco oplevering en dus maximale vrijheid in afbouw
 • Voorzien van water en data en elektra
 • Kwaliteit in materiaalgebruik
 • Optimale bereikbaarheid
 • Brede autostraat rondom het complex
 • Volop parkeergelegenheid
 • Extra opslagruimte in garagebox mogelijk

 

Bekijk hier de pdf met alle afmetingen en prijzen

Kantoorruimte huren Gouda

Ideaal: combineer een bedrijfsunit op de begane grond met de bovenliggende kantoorruimte!

Neem vandaag nog contact met ons op