De Stelling in Bergambacht

Toplocatie centraal in de Krimpenerwaard

Met een uitstekende locatie parallel aan de N207 Gouda-Bergambacht is De Stelling binnen korte tijd te bereiken vanuit omliggende plaatsen als Ammerstol, Berkenwoude, Lekkerkerk, Schoonhoven, Stolwijk en ook Gouda. Het bedrijvengebouw ligt op een fraaie zichtlocatie dat zeker voor kantoren een unieke plek biedt. U bent met de auto in een mum van tijd op de uitvalswegen N207 en ook de N210 Krimpen aan den IJssel-Schoonhoven. U rijdt in 30 minuten naar Rotterdam, Den Haag en Utrecht en via de veerpont over de Lek is de Alblasserwaard snel toegankelijk.

360 graden virtuele tour

De Stelling ligt aan de molenlaan en dankt haar naam aan de tegenovergelegen ‘stellingmolen’. Deze voormalige korenmolen werd tegen de dorpskern van Bergambacht gebouwd en moest daarom hoog genoeg zijn om voldoende wind te kunnen vangen. Tegenwoordig is deze molen een monument en een van de iconen van Bergambacht.

de stelling bergambacht molen den arend
selfstorage 1

Veilige opslagruimte huren

De Stelling in Bergambacht heeft meer dan 100 opslagruimtes over drie verdiepingen die u uitstekend kunt gebruiken voor de opslag van inboedel, auto, oldtimer, motorfiets, boot, camper of caravan. Alleen eigenaren krijgen persoonlijke toegang waardoor veiligheid is gewaarborgd. Er is cameratoezicht op het bedrijventerrein en in het gebouw. De ruimtes zijn bereikbaar via een autolift, die ook moeiteloos een auto met caravan, camper of bedrijfsbus naar de gewenste verdieping brengt. Door de ruime inpandige autostraat bereikt u eenvoudig uw garagebox; u kunt altijd schoon en droog laden en lossen. Opslagruimtes zijn te koop en te huur in verschillende afmetingen.

Bekijk hier de pdf met alle afmetingen en prijzen.


Flexibel huren met Self storage in Bergambacht

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig? Huur dan een kleine opslagruimte! Bij de Self Storage ruimtes profiteert u van dezelfde voordelen als bij de grotere opslagruimtes met als bijkomend voordeel dat deze per maand opzegbaar zijn. U huurt al een kleine opslagruimte (9 m3) voor € 49,50 per maand. Ook verhuren wij grote self storage ruimtes van 27,5 m3 die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld uw inboedel of bedrijfsgoederen in op te slaan. De Stelling luistert graag naar uw specifieke wensen als u liever een ander formaat opslagruimte wilt.

Bekijk hier de pdf met de prijzen voor Self Storage

selfstorage 4

Opslagruimte in Bergambacht nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op

de stelling bergambacht1

Ruime en praktische bedrijfsunits

De Stelling is in alle opzichten slim ontworpen: de entourage van het hele gebouw is ruim opgezet. Er is voldoende parkeerruimte en er is een brede toegangsweg aangelegd. De ruime bedrijfsunits op de begane grond zijn toegankelijk via een overheaddeur en een loopdeur. Binnen zijn de ruimtes 4 meter hoog. De gebruiksmogelijkheden zijn divers: als hobby- of opslagruimte, motor- caravan- of autostalling, voor de zakelijke dienstverlening, als showroom of als bedrijfsruimte voor ondernemingen in zeer uiteenlopende branches. Vrijwel iedere toepassing voor bedrijvigheid en/of opslag en werkplaats is denkbaar.

Kantoorruimte langs de N207

De kantoorruimtes in De Stelling in Bergambacht bevinden zich in de fraai omkaderde nissen boven de bedrijfsunits. Vanuit de kantoren kijkt u direct uit op de N207 Gouda-Schoonhoven die parallel langs De Stelling ligt. Het is dus een prachtige zichtlocatie. Langs het gebouw is een brede toegangsweg aangelegd en achter het gebouw is veel parkeerruimte. Alle kantoren hebben een eigen entreedeur met trapopgang. Sommige kantoren zijn gecombineerd met de onderliggende bedrijfsunits.

de stelling bergambacht5