Goed bereikbare locatie

 

Optimale vrijheid

 

Geschikt voor allerlei bedrijven

 

Neem contact op

 

Opslagruimte Gouda

Opslagruimte en bedrijfsunit op een toplocatie langs de A20 in Gouda

Met een uitstekende locatie op een modern bedrijventerrein is de opslagruimte van De Stelling in Gouda binnen korte tijd te bereiken vanuit de gehele regio. Het bedrijvengebouw ligt op een fraaie zichtlocatie langs de A20 dat zeker voor kantoren een unieke plek biedt. U bent met de auto in een mum van tijd op de snelwegen A20 Rotterdam-Utrecht en A12 Utrecht-Den Haag middels nieuw aangelegde ontsluitingswegen.

selfstorage

Veilige opslagruimte in Gouda

De Stelling heeft meer dan 100 opslagruimtes, verdeeld over drie verdiepingen. De opslagruimte in Gouda is uitstekend te gebruiken voor de opslag van bijvoorbeeld meubels, motor, auto of caravan. Alleen eigenaren krijgen persoonlijke toegang waardoor veiligheid is gewaarborgd. Er is cameratoezicht op het bedrijventerrein en in het gebouw. De opslagruimte in Gouda is bereikbaar via twee autoliften, die ook moeiteloos een auto met caravan of bedrijfsbus naar de gewenste verdieping brengen. Door de ruime binnenstraten bereikt u eenvoudig uw garagebox. En dit op een veilige manier, wat handig is als u een waardevolle lading vervoert.

De voordelen van een opslagruimte in De Stelling in Gouda op een rijtje

  • Casco oplevering en dus maximale vrijheid in afbouw
  • Voorzien van water en data en elektra
  • Kwaliteit in materiaalgebruik, maar toch lage prijzen
  • Optimale bereikbaarheid
  • Brede autostraat rondom het complex
  • Volop parkeergelegenheid
  • Extra opslagruimte in bovenliggende garagebox mogelijk

 
Garage huren Gouda

Neem contact op voor de mogelijkheden

De opslagruimte in Gouda van De Stelling is volledig naar eigen wens in te delen. Onder de opslagruimtes zijn er bedrijfsunits en kantoorruimtes te vinden, die in sommige gevallen te combineren zijn met de bovenliggende opslag, zodat u kunt beschikken over een complete ruimte voor uw bedrijf in Gouda. Bel ons zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur.

 

Anderen bekeken ook:

Opslagruimte Waddinxveen | Bedrijfsruimte Gouda | Bedrijfsruimte Waddinxveen

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte in De Stelling?
Bel 0182 351 617 en wij vertellen u er alles over.

Neem contact op