Goed bereikbare locatie

 

Optimale vrijheid

 

Geschikt voor allerlei bedrijven

 

Neem contact op

 

Opslagruimte Waddinxveen

Bent u op zoek naar opslagruimte in de omgeving van Waddinxveen? Dan bent u op zoek naar De Stelling Gouda. In dit multifunctionele bedrijfspand op een fantastische locatie langs de A20 worden er 120 opslagruimtes gerealiseerd die op het moment van verhuur functioneel naar eigen wens in te delen zijn. De flexibele wanden zijn gemakkelijk te verplaatsen, zodat zelfs de grootte van uw opslagruimte aangepast kan worden. Zo heeft u een opslagruimte op Gouwe Park (officieel in Moordrecht) vlakbij Waddinxveen, geheel volgens uw behoeftes.

Bedrijfdsruimte Gouda

Een goed beveiligde opslagruimte vlakbij Waddinxveen

Dankzij een persoonlijke toegangscode heeft alleen u toegang tot uw eigen opslagruimte Ook is er in en om het gebouw camerabewaking. Wanneer u waardevolle zaken op wilt slaan op een veilige plek, moeten uw spullen daar ook veilig aankomen. In de opslagruimte van De Stelling is zelfs een autolift aanwezig, zodat u waardevolle goederen op een veilige manier schoon en droog kunt uitladen. Uw goederen staan dan veilig opgeslagen bij een constante temperatuur.

Flexibiliteit, veiligheid en goede bereikbaarheid

De Stelling biedt flexibele opslagruimte op nog geen 10 minuten rijden van Waddinxveen. Vanuit uw persoonlijke opslagruimte bent u ook in een mum van tijd op de A20 of A12, zodat u uw goederen snel en gemakkelijk kunt vervoeren. Tot die tijd liggen uw bezittingen veilig opgeslagen in uw persoonlijke opslagruimte bij De Stelling in Gouda. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bel 0182 351 617.

 

Anderen bekeken ook:

Bedrijfsruimte Gouda | Bedrijfsruimte Waddinxveen | Caravanstalling Gouda

 

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte in De Stelling?
Bel 0182 351 617 en wij vertellen u er alles over.

Neem contact op