Goed bereikbare locatie

 

Optimale vrijheid

 

Geschikt voor allerlei bedrijven

 

Neem contact op

 

Caravanstalling Gouda

Zoekt u een geschikte caravanstalling in Gouda? Een veilige, droge en schone plaats om uw caravan te stallen wordt steeds schaarser. Nederland is namelijk hét caravanland; er rijden bijna 550.000 caravans rond in Nederland, en de verkoopcijfers stijgen nog steeds. De Stelling Gouda biedt u een veilige, schone en droge caravanstalling.

de stelling bergambacht3

Flexibele caravanstalling in Gouda

Op een goed bereikbare locatie langs de A20 worden multifunctionele units gerealiseerd, die onder andere plaats biedt aan opslagruimtes en garageboxen. Deze garageboxen, die naar wens zijn aan te passen qua grootte, zijn onder andere geschikt als caravanstalling. Door de flexibele wanden deelt u de ruimtes zelf in en bepaalt u zelf hoe groot uw caravanstalling in Gouda wordt.

Unieke binnenstraten en autolift

De Stelling Gouda realiseert een complex met ruimtes die gebruikt kunnen worden als caravanstalling. Hoger gelegen verdiepingen bereikt u met de caravan via de autolift, die groot genoeg om met uw auto en caravan in te rijden. Ook binnen het gebouw is er voldoende ruimte, door de unieke binnenstraten voor auto’s.

 
de stelling bergambacht5

Schone en droge stalling voor caravans

De Stelling is ideaal als caravanstalling in Gouda. Uw caravan staat droog, blijft schoon en is beschermd tegen beschadigingen. Door de unieke architectuur en het toepassen van duurzame materialen is de binnentemperatuur constant. Neem contact op met De Stelling in Gouda en we bespreken uw wensen en de mogelijkheden! Bel: 0182 351 617.

 

Anderen bekeken ook:

Garage Bergambacht | Garage huren Gouda | Garage Lekkerkerk

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte in De Stelling?
Bel 0182 351 617 en wij vertellen u er alles over.

Neem contact op