Goed bereikbare locatie

 

Optimale vrijheid

 

Geschikt voor allerlei bedrijven

 

Neem contact op

 

 

Garage Lekkerkerk

Wanneer u op zoek bent naar een garage in de omgeving van Lekkerkerk, dan heeft De Stelling de oplossing voor u. In Bergambacht, dat centraal gelegen is in de Krimpenerwaard, verhuren wij units die huurders uit de regio Lekkerkerk en Gouda gebruiken als garage. De garageboxen zijn efficiënt verdeeld over drie verdiepingen. De bovenste verdiepingen zijn bereikbaar via de autolift, die zelfs in staat is uw grote bedrijfsbus naar de juiste verdieping te brengen. Zo staat uw bedrijfsbus op een veilige plaats schoon en droog gestald.

 
de stelling bergambacht5

Huur een voordelige garage vlakbij Lekkerkerk

Door het gebruik van duurzame materialen en de efficiënte indeling van het gebouw kan De Stelling de prijzen van de garageboxen laag houden.

Neem contact op voor de mogelijkheden

De mogelijkheden van De Stelling in Bergambacht zijn uitgebreid. Zo kunt u in Bergambacht bijvoorbeeld een zogenoemde Self Storage ruimte huren. In deze kleine opslagruimtes slaat u tijdelijk uw inboedel, archiefmateriaal of bedrijfsgoederen op. Deze self storage ruimtes zijn per maand opzegbaar. Er zijn ruimtes beschikbaar van verschillende grootte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het huren van garage- en opslagruimte in de buurt van Lekkerkerk? Bel 0182 351 617 en leg uw wensen aan ons voor, dan bekijken wij hoe wij uw wensen werkelijkheid kunnen laten worden. Bijna alles is mogelijk!

 

Anderen bekeken ook:

Opslagruimte Gouda | Opslagruimte Waddinxveen | Bedrijfsruimte Gouda

 

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte in De Stelling?
Bel 0182 351 617 en wij vertellen u er alles over.

Neem contact op