Goed bereikbare locatie

 

Optimale vrijheid

 

Geschikt voor allerlei bedrijven

 

Neem contact op

 

 

Self Storage Bergambacht

Op zoek naar een geschikte plek in de Krimpenerwaard voor de (tijdelijke) opslag van uw spullen? De Stelling in Bergambacht is gelegen op een goed bereikbare locatie langs de N207.

de stelling bergambacht5

Unieke Self Storage ruimtes

Uniek in Bergambacht zijn de zogenoemde ‘self storage’ ruimtes. Deze ruimtes zijn ideaal wanneer u een tijdelijke garage zoekt voor het veilig opbergen van bijvoorbeeld meubels, bedrijfsvoorraad of archiefmateriaal. Het grote voordeel van deze ‘Self Storage’ ruimtes is dat de ruimtes per maand opzegbaar zijn.

Bekijk hier de pdf met prijzen voor Self Storage

Handige garageruimte in Bergambacht

De grotere garageruimtes van De Stelling in Bergambacht zijn zeer geschikt voor het stallen van uw auto, vouwwagen of caravan. Ze zijn bereikbaar via een brede overheaddeur, zodat u met de auto gemakkelijk de garage binnenrijdt. Heeft u een garageruimte op een hogere verdieping gehuurd, dan kunt u gebruikmaken van de autolift, die voldoende ruimte biedt voor uw auto, zelfs met aanhanger of caravan.

 
selfstorage

Veilige garageruimte

Uw auto, caravan of old-timer is een kostbaar bezit, dat u graag goed beschermt. Alleen de eigenaren van de garages bij De Stelling Bergambacht krijgen een unieke toegangscode, zodat alleen hij of zij toegang heeft tot zijn of haar garageruimte. Zo is de veiligheid van uw auto of andere waardevolle bezittingen altijd gewaarborgd. Daarnaast is er in en rond het gebouw cameratoezicht. Heeft u interesse in het huren van een garage van De Stelling? Neem contact op via telefoonnummer: 0182 351 617.

 

Anderen bekeken ook:

Garage Lekkerkerk | Opslagruimte Gouda | Opslagruimte Waddinxveen

Heeft u interesse in het (tijdelijk) opslaan van uw spullen?
Bel 0182 351 617 en wij vertellen u alles over Self Storage in Bergambacht.

Neem contact op