Goed bereikbare locatie

 

Optimale vrijheid

 

Geschikt voor allerlei bedrijven

 

Neem contact op

 

 

Garage Bergambacht

Op zoek naar een geschikte garage op een centrale plek in Bergambacht voor de opslag van uw spullen, of het stallen van uw auto of old-timer? De Stelling in Bergambacht is gelegen op een goed bereikbare locatie langs de N207.

360 graden virtuele tour

 
de stelling bergambacht5

Unieke self storage ruimtes

Uniek in Bergambacht zijn de zogenoemde ‘self storage’ ruimtes. Deze ruimtes zijn ideaal wanneer u een tijdelijke garage zoekt voor het veilig opbergen van bijvoorbeeld meubels, bedrijfsvoorraad of archiefmateriaal. Het grote voordeel van deze ‘self storage’ ruimtes is dat de ruimtes per maand opzegbaar zijn.

Handige garageruimte in Bergambacht

De garageruimtes van De Stelling in Bergambacht zijn ook zeer geschikt voor het stallen van uw auto. Ze zijn bereikbaar via een brede overheaddeur, zodat u met de auto gemakkelijk de garage binnenrijdt. Heeft u een garageruimte op een hogere verdieping gehuurd, dan kunt u gebruikmaken van de autolift, die voldoende ruimte biedt voor uw auto, zelfs met aanhanger of caravan.

 
selfstorage

Veilige garageruimte

Uw auto of old-time is een kostbaar bezit, dat u graag goed beschermt. Alleen de eigenaren van de garages bij De Stelling Bergambacht krijgen een unieke toegangscode, zodat alleen hij of zij toegang heeft tot zijn of haar garageruimte. Zo is de veiligheid van uw auto of andere waardevolle bezittingen altijd gewaarborgd. Daarnaast is er in en rond het gebouw cameratoezicht. Heeft u interesse in het huren van een garage van De Stelling? Neem contact op via telefoonnummer: 0182 351 617.

 

Anderen bekeken ook:

Garage Lekkerkerk | Opslagruimte Gouda | Opslagruimte Waddinxveen

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte in De Stelling?
Bel 0182 351 617 en wij vertellen u er alles over.

Neem contact op